Psiholog

Marjan Tošić (1960) je psiholog, psihološki savetnik i psihoterapeut, obrazovao se u Srbiji i Engleskoj. Ima oko 30 godina radnog iskustva u zdravstvu, socijalnoj zaštiti, privatnoj kliničkoj praksi i različitim projektima.

U Londonu je stekao sertifikat iz psihološkog savetovanja pri Centralnoj školi za savetovanje i terapiju (Central School of Counselling and Therapy), radio kao psihološki savetnik u zdravstvenom centru Hunter Street Health Centre za Camden Bereavement Service i predavao psihološko savetovanje u školi London School of Counselling.

Donosi iskustva iz Londonske asocijacije primalnih psihoterapeuta, londonskog Open centra, Healing centra, Gestalt Studija Beograd i Primalnog centra Artura Džanova u Kaliforniji. Autor je tri knjige iz oblasti savetovanja i psihoterapije: “Ljubav i bol” (Prosveta, Niš, 2003), “Psihoterapija – šta je to?” (Intelekta, Valjevo, 2008) i “Isceljujuća moć osećanja” (Booking Mascom, 2012, 2016).

Osnivač je Psihološkog savetovališta “Emocentar” i radi online i Valjevu. Jedan je od osnivača i sekretar Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije. Živi u Valjevu sa porodicom.

Marjan Tošić ima i državnu licencu za obavljenje delatnosti psihologa u oblasti psihološkog savetovanja – Uverenje o položenom stručnom ispitu predviđenim Zakonom o psihološkoj delatnosti, izdatog zajednički od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku i Odeljenja za psihologiju, Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Skype ime: marjan.tosic    Email: marjantosic@gmail.com   Tel: 063 308 132

Pogledajte naše video klipove na YouTube-u:

 
.
.
 

Kontakt:

Tel: +38163308132 (Viber, Whatsapp…)

Email:  marjantosic@gmail.com

Skype ime:  marjan.tosic

Saslušati ljudsku životnu priču, pomoći osobi da oseti svoju tugu da bi došla do nove radosti, to je jedan od najuzvišenijih poziva koji postoje.

Ocene na Googlu!
Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije

Prvo Udruženje koje pokriva sve oblike psihološke pomoći i akredituje nove pristupe. Osnovano 2007. u Valjevu sa 11 osnivača, danas ima oko 80 akreditovanih savetnika, psihoterapeuta i koučeva, ima svoje sekcije, sajt, FB stranicu, itd. Da posetite sajt kliknite na "Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije".

Firma od poverenja
DISKRECIJA POTPUNA
U našem radu se strogo pridržavamo Etičkog kodeksa Društva psihologa i Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, što znači da je Vaš identitet potpuno zaštićen!
Saradnja sa sajtom “Saveti lekara”
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide