Skype

Skype, uprkos početnom otporu koji izaziva kod nekih ljudi, pruža odlučne mogućnosti za psihološki rad na sebi i učenje. Znamo da ljudi već odavno vode vrlo ozbiljne, delikatne, emotivne i duboke razgovore telefonom. Skype znatno poboljšava tehničke uslove za takve razgovore, s obzirom da su mikrofoni i zvučnici (ili slušalice) za kompjuter ipak kvalitetniji od onih u telefonskoj slušalici. Kamera se može koristiti ili ne. Klijent u početku obično ima potrebu da vidi svog savetnika, a i savetnik svog klijenta. Međutim, posle nekog vremena, vizuelna strana razgovora postaje nepotrebna, tako da se kamera može isključiti, što često popravlja i kvalitet zvuka.

Otkrijte, uz pomoć Skypa, da Vas više čak ni fizičke daljine ne dele od kvalitetne psihološke podrške, od stručne osobe koja će biti tu za Vas i verno Vas pratiti u vašem trnovitom ali zadivljujućem procesu upoznavanja sebe.

Program Skype je besplatan i lako se instalira na Vaš kompjuter sa originalnog sajta: www.skype.com

Preporučujemo Vam da imate jedan kompjuterski mikrofon sa dužim kablom, jedne slušalice sa mikrofonom, i jednu kompjutersku kamericu, sa ili bez ugrađenog mikrofona. Zavisno od situacije, koristićete neki od tih tehničkih dodataka, ali ćemo Vam sve to detaljnije objasniti u direktnom kontaktu.

Skype name:  marjan.tosic

Skype 02Mikrofon beligenius-slusalice--mikrofon-hs-04su__156x156Logitech C110 Webcam - 1

ODAKLE DA KRENEM?

Jednostavno,  najavite (emailom, telefonom ili Skype porukom) da želite razgovor Skypom.

Mi ćemo uspostaviti kontakt sa Vama i objasniti Vam kako Skype savetovanje funkcioniše.

Beograd, Zagreb, Beč, Strazburg, London, Singapur, New York, Dubai, Ženeva, Mančester…

 

[date]

Saslušati ljudsku životnu priču, pomoći osobi da oseti svoju tugu da bi došla do nove radosti, to je jedan od najuzvišenijih poziva koji postoje.

Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije

Prvo Udruženje koje pokriva sve oblike psihološke pomoći i akredituje nove pristupe. Osnovano 2007. u Valjevu sa 11 osnivača, danas ima oko 80 akreditovanih savetnika, psihoterapeuta i koučeva, ima svoje sekcije, sajt, FB stranicu, itd. Da posetite sajt kliknite na "Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije".

DISKRECIJA POTPUNA
U našem radu se strogo pridržavamo Etičkog kodeksa Društva psihologa i Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, što znači da je Vaš identitet potpuno zaštićen!
Saradnja sa udruženjem “Brak i porodica”

Emocentar već nekoliko godina uspešno sarađuje sa udruženjem "Brak i porodica". (Kliknite na ime Udruženja da vidite njihov sajt!)

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide