Psiholog

Marjan Tošić je psiholog, psihološki savetnik i psihoterapeut, obrazovao se u Srbiji i Engleskoj. Ima 25 godina radnog iskustva u zdravstvu, socijalnoj zaštiti, privatnoj kliničkoj praksi i različitim projektima. U Londonu je stekao sertifikat iz psihološkog savetovanja pri Centralnoj školi za savetovanje i terapiju (Central School of Counselling and Therapy), radio kao psihološki savetnik u zdravstvenom centru Hunter Street Health Centre za Camden Bereavement Service i predavao psihološko savetovanje u školi London School of Counselling.
Ja 02_15800-1280_obradjena.
Donosi iskustva iz Londonske asocijacije primalnih psihoterapeuta, londonskog Open centra, Healing centra, Gestalt Studija Beograd i Primalnog centra Artura Džanova u Kaliforniji. Autor je tri knjige iz oblasti savetovanja i psihoterapije: “Ljubav i bol” (Prosveta, Niš, 2003), “Psihoterapija – šta je to?” (Intelekta, Valjevo, 2008) i “Isceljujuća moć osećanja” (Booking Mascom, 2012, 2016). Osnivač je Psihološkog savetovališta “Emocentar” i radi u Beogradu i Valjevu. Jedan je od osnivača i sekretar Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije. Živi u Valjevu sa porodicom.
.
Marjan Tošić ima i državnu licencu za obavljenje delatnosti psihologa u oblasti psihološkog savetovanja – Uverenje o položenom stručnom ispitu predviđenim Zakonom o psihološkoj delatnosti, izdatog zajednički od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku i Odeljenja za psihologiju, Filozofskog fakulteta u Beogradu.
.
Skype ime: marjan.tosic    Email: marjantosic@gmail.com   Tel: 063 308 132
 .
Pogledajte naše video klipove na YouTube-u:
.

Saslušati ljudsku životnu priču, pomoći osobi da oseti svoju tugu da bi došla do nove radosti, to je jedan od najuzvišenijih poziva koji postoje.

Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije

Prvo Udruženje koje pokriva sve oblike psihološke pomoći i akredituje nove pristupe. Osnovano 2007. u Valjevu sa 11 osnivača, danas ima oko 80 akreditovanih savetnika, psihoterapeuta i koučeva, ima svoje sekcije, sajt, FB stranicu, itd. Da posetite sajt kliknite na "Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije".

DISKRECIJA POTPUNA
U našem radu se strogo pridržavamo Etičkog kodeksa Društva psihologa i Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, što znači da je Vaš identitet potpuno zaštićen!
Saradnja sa udruženjem “Brak i porodica”

Emocentar već nekoliko godina uspešno sarađuje sa udruženjem "Brak i porodica". (Kliknite na ime Udruženja da vidite njihov sajt!)

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide