Online

Online psihološko savetovanje, uprkos početnom otporu koji izaziva kod nekih ljudi, pruža odlučne mogućnosti za psihološki rad na sebi. Znamo da ljudi već odavno vode vrlo ozbiljne, delikatne, emotivne i duboke razgovore telefonom. Savetovanje preko interneta znatno poboljšava tehničke uslove za takve razgovore, s obzirom da su mikrofoni i zvučnici (ili slušalice) za kompjuter ipak kvalitetniji od onih u telefonskoj slušalici. Kamera se može koristiti ili ne. Klijent u početku obično ima potrebu da vidi svog savetnika, a i savetnik svog klijenta. Međutim, posle nekog vremena, vizuelna strana razgovora postaje nepotrebna, tako da se kamera može isključiti, što često popravlja i kvalitet zvuka.

Otkrijte, uz pomoć Skypa, Vibera, Facebook Messengera, itd. da Vas više čak ni fizičke daljine ne dele od kvalitetne psihološke podrške, od stručne osobe koja će biti tu za Vas i verno Vas pratiti u vašem trnovitom ali zadivljujućem procesu upoznavanja sebe i rešavanju emotivnih problema.

Uštedite novac i vreme, jer ne morate putovati do svog psihologa (savetnika, psihoterapeuta) i vraćati se nazad.

Program Skype se instalira na Vaš kompjuter sa originalnog sajta: www.skype.com 

Program Viber instalirajte na kompjuter preko ovog sajta:   https://www.viber.com/ 

Program Messenger instalirajte preko ovog sajta:  https://www.messenger.com/

Preporučujemo Vam da imate jedan kompjuterski mikrofon sa dužim kablom, jedne slušalice sa mikrofonom, i jednu kompjutersku kamericu, koje sada obično imaju ugrađen mikrofon. Zavisno od situacije, koristićete neki od tih tehničkih dodataka, ali ćemo Vam sve to detaljnije objasniti u direktnom kontaktu.

Skype ime:  marjan.tosic ,  Broj telefona za Viber: +38163308132

Skype 02Mikrofon beligenius-slusalice--mikrofon-hs-04su__156x156Logitech C110 Webcam - 1

ODAKLE DA KRENEM?

Jednostavno,  najavite (emailom, telefonom ili porukom) da želite online razgovor.
Mi ćemo uspostaviti kontakt sa Vama i objasniti Vam kako online savetovanje funkcioniše.

 

Beograd, Zagreb, Beč, Strazburg, London, Singapur, New York, Dubai, Ženeva, Mančester, …

  Donja mapa gledanosti sajta, prvi put je postavljena 28.11.2018:

Saslušati ljudsku životnu priču, pomoći osobi da oseti svoju tugu da bi došla do nove radosti, to je jedan od najuzvišenijih poziva koji postoje.

Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije

Prvo Udruženje koje pokriva sve oblike psihološke pomoći i akredituje nove pristupe. Osnovano 2007. u Valjevu sa 11 osnivača, danas ima oko 80 akreditovanih savetnika, psihoterapeuta i koučeva, ima svoje sekcije, sajt, FB stranicu, itd. Da posetite sajt kliknite na "Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije".

DISKRECIJA POTPUNA
U našem radu se strogo pridržavamo Etičkog kodeksa Društva psihologa i Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, što znači da je Vaš identitet potpuno zaštićen!
Saradnja sa udruženjem “Brak i porodica”

Emocentar već nekoliko godina uspešno sarađuje sa udruženjem "Brak i porodica". (Kliknite na ime Udruženja da vidite njihov sajt!)

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide